HYDRA BEAUTY (HYDRA FACIAL)
Med HydraFacial får du inte bara en behandling, utan hela sex behandlingar totalt. Det är därför vi säger att en HydraFacialbehandling är mycket mer än bara en ansiktsbehandling! HydraFacial ger omedelbara och långtidsverkande resultat, som du både kan se och känna av efter behandlingen. En behandling med HydraFacial är uppdelad i nedanstående 3 steg.
 
 
RENGÖRING + PEEL
Skapar ett nytt friskt hudlager genom mjuk exfoliering och lugnande rengöring.
 
EXFOLIERAR + HYDRERAR
Rengör porerna med mjuk vakuumsug. Samtidigt tillförs huden näring med ett intensivt fuktighetsserum.
 
FUKT OCH SKYDD
Hudens yta mättas med antioxidanter och peptider, som ger huden maximal lyster. Resultatet är en renare och förfinad hud samt mer lyster och glow.
 
 
ATT TÄNKA PÅ INNAN
När du kommer till oss på din bokade behandling, se till att vara osminkad med rengjord hy.
 
ATT TÄNKA PÅ EFTER
Tvätta inte ansiktet på fyra timmar då detta gör att serumet kommer tvättas bort och förlorar sin effekt
 
HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVER JAG?
Vi rekommenderar att man gör behandlingen en till två gånger per månad.
 
HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?
• Vi börjar först med microdermabrasion där vi exfolierar bort döda hudceller och orenheter med vakuum. Hydra Beauty arbetar med tre olika typer av diamanthuvuden anpassade för olika behandlingsområden och hudtyper.
 
• Nästa steg kallas infusion. Under detta steg använder vi oss av tre olika serum där serumen slussas in vid kontakt med huden och ger näring på djupet, samtidigt som vakuum minskar orenheter och pormaskar.
 
• När vi har arbetat in serumen i huden går vi vidare med elektroreparation. Skön effektiv behandling för huduppstramning, ökad spänst och lyster. Elektroreparationen värmer upp och stimulerar kollagenet i huden och gör samtidigt att serumet absorberas väldigt effektivt och huden får näring på djupet. Hydra Beauty arbetar med tre olika typer av LED ljus, rött, blått och lila, vilket skapar en inflammationshämmande verkan samt hudföryngrande effekt.
 
NÄR KAN JAG INTE BEHANDLAS MED HYDRA BEAUTY?
Alla kan behandlas med Hydra Beauty då det anses som en djuprengöring av huden. Dock är det bra att berätta för din behandlare om du är allergisk eller känslig så man kan anpassa behandlingen efter hudtypen
 
PRISLISTA:
Hydrafacial: pris för en behandling 1495:-
Hydrafacial kur på 4 behandlingar: 4990:-
Hydrafacial kur på 6 behandlingar: 7200:-
Hydrafacial lux: 2390:-
 
VIP PAKET med våra 4 absolut effektivaste behandlingar: 12450:- (Förnya din hud inom 2 månader)
 

 >>Boka tider>>