Ögonbryn
3D ögonbryn /microblading /stråteknik
Powderbryn / ombrebryn
Kombobryn / stråteknik
samt powder shading
Hennabryn
 
 
VAD ÄR MICROBLADING?
Microblading är en semipermanent kosmetisk pigmentering/ tatuering av ögonbrynen som innebär att man tatuerar in små, tunna streck av pigment i huden med nålar som sitter ihop som ett blad. Vi tatuerar dina bryn i samma pigment som dina egna färger. Denna behandling ger dig möjligheten att ha fylliga ögonbryn med ett otroligt naturligt utseende! Alla pigment som vi använder oss av är fria från allergiframkallande ämnen.
 
VAD ÄR MICROSHADING?
Shading är en skuggningsmetod för att få mer djup i brynen, den kombineras ofta med microblading. Under behandlingen avgör din terapeut om du är behov av denna extra tjänst.
 
VAD ÄR POWDER/ OMBREBRYN?
Powderbryn är en skuggningsmetom och passar för alla och alla hudtyper och ger otroligt bra resultat efter läkning. Rekommenderas till dig som är ute efter ett par fylliga ögonbryn.
 
VAD ÄR HENNABRYN?
Hennabryn, även kallade Henna Brows eller så kallade Biotattoo är en form av ögonbrynsfärgning som används för att färga huden under ögonbrynshåren. Syftet med denna behandling är att kasta en stilistisk skugga eller skapa en illusion av djup och fullhet i ögonbrynsområdet som ibland kan ha glipor och vara glesa.
 
Själva hennan är ett naturligt färgämne som kommer från hennabusken. Man har färgat hår med henna i flera decennier och det är ett välbeprövat och naturligt ämne som passar de flesta hud-och hårtyper.
 
VAD SKA JAG TÄNKA PÅ EFTER BEHANDLINGEN?
Du kommer få skötselråd med dig efter din behandling där det kommer stå precis hur du ska ta hand om dina bryn. Vi rekommenderar att man inte tränar under första vecka efter ingreppet. Undvik gärna även solen de första två veckorna därefter hög spf på dem, då de annars bleks (precis som en vanlig tatuering). Under den första veckan kan brynen även upplevas mycket mörkare och ”sminkade” men detta kommer lägga sig. Det är inga problem att gå till jobbet efter behandlingen. Det kan finnas en viss rodnad direkt efter men detta försvinner under de första timmarna.
 
HUR LÄNGE HÅLLER DET?
När behöver jag fylla på igen? För bästa hållbarhet rekommenderar vi att fylla på mellan 1-2 år beroende på hur brynen sitter. Vissa behöver komma in redan efter 1 år men en annan kan gå längre tid innan de behöver fylla på.
 
ATT TÄNKA PÅ INNAN DU BOKAR:
Är du gravid/ammande så rådfråga alltid din barnmorska innan du bokar behandlingen.
Du ska vara minst 18 år
Du ska inte ta värktabletter 2 dagar innan och fram till besöket
Du ska inte dricka alkohol några dagar innan behandlingen
Du ska inte äta några blodförtunnande mediciner
Du ska inte ha några blodsjukdomar
Du ska inte ha ätit Roaccutan (eller liknande medicin) minst 6 månader innan behandlingen
I fall du har några andra sjukdomar, konsultera gärna med din läkare.
 
 

 >>Boka tider>>