Permanent hårborttagning med prisbelönta och marknadens bästa ice diod-laser
 
 
Permanent hårborttagning är en välkänd behandlingsmetod för att ta bort oönskad hårväxt. Det patienter kanske inte alltid är medvetna om är att utrustning och utbildning har enormt stor betydelse för att få så bra behandlingsresultat som möjligt. På Im Clinuq Esthetic arbetar vi med marknadens bästa ice lasers som använder sig av tre olika våglängder vilket gör att man kan behandla i stort sett alla hud- och hårtyper.
 
Vi rekommenderar alltid 3-5 behandlingar men vissa områden kan gå snabbare & vissa kan ta längre tid. Med du ska alltid kunna se & märka en skillnad efter varje behandling. Du ska vänta ca 4-8 veckor mellan behandlingarna & du kan bara raka dig mellan behandlingarna. Har du ryckt eller vaxat dig måste du vänta ännu längre.
 
Desto mörkare hår och grövre desto bättre kommer det att fungera. Får du utslag när du rakar dig så påverkar det ingenting för det är vikigt att du är slätrakad inför din behandling. Och inåtvuxna hårstrån brukar försvinna efter 1-2 behandlingar.
 
HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?
Vi inleder alltid en behandlingskur med en kostnadsfri konsultation. Under konsultationen går vi igenom dina förväntningar och hälsostatus samt ger dig behandlings- och prisinformation. Därefter inleds behandlingen. Området som ska behandlas täcks med en svalkande gel som även skyddar din hud. Du kan inte vara solbränd när du utför din behandling.
 
FÖRDELAR
På Im Cliniq Esthetic är vi stolta att arbeta med en utrustning som kan behandla i stort sett alla. Lasern arbetar med tre olika våglängder (YAG, Alexandrit och diodlaser) för att kunna behandla på tre djup, vilket gör att man kan behandla grova och tunna hår samt olika hudtyper.
 
PRISLISTA
Hela ansikte: 650:-
Hel kropp kvinnor: :-
Helkropp män: 5500:-
Hela ben samt lår fram och baksida: 1900:-
Hela armar: 1350:-
Underarm och händer: 1100:-
Helrygg ink nacke: 1500:-
Bröst och mage: 1500:-
Hals och kinder:650:-
Armhålor: 650:-
Intim och bikini: 950:-
Svank rumpa: 900:-
 
PAKET BEHANDLINGAR:
PAKET SMALL: ARMHÅLA OCH BRAZILIAN: 1390:-
PAKET MEDIUM: UNDERBEN, BRAZILIAN OCH ARMHÅLA: 2100:-
PAKET LARGE: HELA BEN, ARMHÅLA OCH BRAZILIAN: 2800:-
 
 
 
 

 >>Boka tider>>