Vacuum Therapy Butt Lift
 
 
 
VAD ÄR VAKUUM BUTT THERAPY?
Vakuumterapi är en teknik som används för att främja hälsa och läkning genom att: bryta ner celluliter och fettavlagringar, eliminera toxiner och stimulerar muskler och ökar lymfflödet och cirkulationen. Proceduren återställer också hudens naturliga elasticitet, höjer förstoringen och bekräftar gluteus och minskar muskelspänningen. Denna terapi i icke-invasiv och använder glaskoppar och vakuumsugning. 
 
Två av många fördelar är att minska utseendet på celluliter och att pumpa och lyfta skinkområdet. Förfarandet kräver mer än en behandling kan leda till minskning av celluliter och förbättring av rumpan. Det totala antalet behandlingar varierar mellan individer.
 
 
ANDRA FÖRDELAR MED VAKUUMTERAPI:
Utjämning av hud och muskler
Öppnar kroppens energiflöde
Rumpa lyfter, fyller och slätar ut
Förbättrar cirkulationen
Ökar rörelseomfånget
Frigör och mjukar upp ärrvävnad
Frigör djup muskelspänning
Ökar immunförsvaret
Rensar skräp, tar bort trängsel
Minskar eller lindrar smärta och inflammation
Släpper det venösa och lymfatiska flödet
Höjer, förstorar och bekräftar Gluteus och bröst utan operationer
 
BUTT PLUMP AND LIFT PROCESS
Lyfter och pumpar skinkorna gradvis. Förfarandet är icke-invasivt och inget fett injiceras. En kopp kommer att placeras på varje målområde. Utformningen använder undertryck i koppen för kontinuerlig öppning och stängning för att främja hudandning, vilket ökar syreintaget, vilket stärker skinkvävnaden för att stimulera tillväxt. Kopparna kommer att vibrera och skapa en högfrekvent vibration för att orsaka en stretchreflex i skinkorna. Med detta i åtanke dras musklerna ihop ofrivilligt och skapar effekterna av träning utan ansträngning av konventionella övningar.
 
DEN VÄLLUSTIGA BLICKEN
Det finns ett förnyat intresse för vällustiga baksidor. Kändisar som Kim Kardashian och andra uppdaterar oss regelbundet om deras bästa tillgångar. Inte alla är genetiskt välsignade med en så attraktiv linje till sin figur, och vissa har tyst tillgripit plastikkirurgi som innefattar fetttransplantation eller implantat för förbättring.
 
Vacuum Butt Therapy är den mest revolutionerande icke-kirurgiska rumpförbättringen som har kommit på marknaden och på bara 1 behandling lyfter den omedelbart skinkorna med upp till 70%!
 
FÖRVANDLA DIG SJÄLV
Nu kan du eliminera en hängande bakom, lägga till form och volym och få fantastiska resultat utan risk eller kostnad för operation. Beauty Fix är pionjärer inom den icke-invasiva brasilianska Butt Lift: det mest effektiva sättet att förbättra din bakre attraktion, skulptera kurvorna på din derrière och radera celluliter med hjälp av det senaste icke-kirurgiska genombrottet inom kroppskonturering. BOKA ONLINE
 
 

 >>Boka tider>>